Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

FŐÉTELEK

Nizzai saláta

 Nyáron nincs is jobb a friss zöldségeknél! A Nizzai saláta egészséges és tartalmas vacsora az egész családnak.

Hozzávalók 4 személyre:

1 csésze megfőzött ceruzabab (ha nincs szezonja, lehet konzerv is)
2 húsos paradicsom
1 nagyobb zöldpaprika
2 főtt krumpli
1 kisebb kígyó uborka
2 fej lilahagyma
4 főtt tojás
1 gerezd fokhagyma
20 dkg tonhal (olajos konzervből) Féldoboznyi, 4-6 db szardellagyűrű (ringli)
20-22 szem fekete olajbogyó

Öntet:
2 ek. borecet
1 tk. dijoni mustár
6 ek. olíva olaj
Frissen őrölt bors,só

A zöldségeket (a zöldbab kivételével) vágjuk kockákra, a tojásokat cikkekre. A meghámozott fokhagyma gerezddel dörzsöljük be a tál belsejét, halmozzuk bele a zöldségeket. Az öntethez az ecetet, a sót, a borsot meg a mustárt addig keverjük, amíg a só feloldódik, aztán kanalanként adjuk hozzá az olajat. A mártást öntsük a zöldségekre. Csepegtessük le a tonhalat, vágjuk kis falatokra. A szardellát, az olajbogyót és a tonhalat is keverjük a zöldségekhez. Friss, sokmagvas kenyeret kínáljunk mellé.


fotó:Epicurious

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák



hirdetés

EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Csipke csodák

KIEGÉSZÍTŐK
Menő mobiltokok
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
Diy ceruzadekor
KIEGÉSZÍTŐK
Diy táskák nyárra







OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP