Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Léghajó dekoráció

A zöldellő kertet vagy a teraszt is díszíthetik ezek a színes léghajók, amik esős időben a nappaliba is becsempészhetik a nyár hangulatát. Ha a kosárkába egy elektromos mécset is teszel, varázslatos díszvilágítássá válik a hőlégballon. 

Fújj fel egy lufit, a tapétaragasztót pedig készítsd el az utasítások szerint. Tépkedj darabokat az újságból, kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Kend be a lufit ragasztóval és kezdd el rásimítani a papírdarabokat. Borítsd be az egész lufit, a legalsó rész kivételével, összesen öt réteg papírt simíts rá. 

Hagyd egy kicsit száradni, közben vagdosd fel kedved szerint a színes papírokat. Utolsó rétegként ezeket simítsd fel a lufira. Nem baj, ha helyenként egymásra ragasztod a papírdarabkákat, a lényeg, hogy biztosan borítsd be az egész felületet. Haladj a világostól a sötét színek felé, hogy igazán harmonikus legyen az összhatás.

Borítsd be újságpapírral a lufit.
Válaszd ki hozzá kedvenc színeidet.
Bármilyen kis méretű üvegcse alkalmas a kosárhoz.

A léghajó kosarához a kis mécsestartó a sablon. Borítsd be alufóliával, hogy ne ragadjon rá a papír, majd a lufihoz hasonló módon rétegezz rá újságdarabokat. Mivel ez a forma kisebb, a papírt is tépkedd apróbbra, hogy ne keletkezzenek gyűrődések. Utolsó rétegként ezt is színes papírokkal borítsd, majd szedd ki belőle a mécsestartót és az alufóliát, amíg még nedves. 

KZ_2747_ok.jpg

Teljes száradás után lyukaszd ki a lufit és szedd ki a formából. Vastag tűvel és színes gyöngyfonallal öltögesd a kosárkát a hőlégballonhoz, a szálakat olyan hosszúra hagyva, hogy szép legyen az összhatás. A léghajó tetejére tűvel és cérnával könnyedén tudsz akasztót készíteni. 

 hirdetés


Legnépszerűbb témák

TI KÜLDTÉTEK
Imádnivaló babák


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP