Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Csodás ékszerek gyöngyből

Katánál a választott hobby mindennapos tevékenységgé nőtte ki magát. Nézz be hozzá!

"Horváthné Pintér Katalin vagyok, Veszprémben élek a férjemmel és két gyermekemmel. Egy öko áruházban  dolgozom és a fennmaradó szabadidőmet szentelem a hobbimnak. Nagyon szeretem a természetet, aktívabb perceimben futni járok a közeli erdőbe, zordabb időben pedig jógázom. Mivel mindig vonzott a természet, így az ásványok is.

A többi alkotásért kattints a képre!

Mint sokan mások, én is ajándékba és saját örömömre kezdtem el ékszereket készíteni úgy nyolc éve. Ásvány ékszerek készítésével kezdődött a szerelem, ezt kombinálom gyöngyökkel, dróttal.  Az ásványok egyedi rezgési energiájukkal hatnak a szervezetünkre, hiszem, hogy a színükkel a lelkiállapotunkat is befolyásolják.

DSC03774.JPG

Az ékszerkészítés nekem a színekkel való játékot jelenti, szeretem az élénk, karakteres színeket. Teljes kikapcsolódást és feltöltődést jelent egy-egy ékszer megtervezése és elkészítése.

Nehéz kiemelni kedvenc technikát, de talán a gyöngyhímzés áll hozzám a legközelebb. Ezeknél az ékszereknél valódi bőr alapra hímzem az ásványokat és gyöngyöket. Nagyon aprólékos és időigényes munka. A fantáziámra bízom a mintát, teljesen szabálytalan formák kerülnek ki a kezeim közül. Mostanában  fedeztem fel a kumihimó technikát, úgy érzem ez is nagy szerelem lesz. Különösen nem követem az aktuális trendet, igyekszem egyedit készíteni. Fontos, hogy mindenki megtalálja a saját stílusát, mert az a névjegye. Ez szerintem az ékszer készítésénél és viselésénél egyaránt fontos. 

DSC03909.JPG

A hazai ékszerkészítők közül talán Budai Kata munkái vannak rám nagy hatással, minden ékszere egyedi és különleges."

Kata további munkáit ITT találod.hirdetés


Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Ékszerek színes ceruzákból

ÉKSZEREK
Gyöngy kvíz


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK
WEBSHOP