Fizessen elő a magazinra!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

5 éves a Hagyományok Háza Nyitott műhelye

Zenés tárlatvezetés és különleges kézműves programok a Hagyományok Háza Nyitott műhelyének ötödik születésnapján.

Jubileumi évhez érkezett a Hagyományok Háza Nyitott műhelye. A kézműves műhely ötödik születésnapját ünnepli, ennek apropóján pedig különleges programokkal készül az érdeklődők számára, január 25-én.

A Hagyományok Háza Nyitott műhelye öt évvel ezelőtt azzal a céllal nyílt meg, hogy közelebb hozza a kézműveskedni és kikapcsolódni vágyókat a magyar hagyományok megismeréséhez, társasági együttlétet és minőségi időtöltést biztosítson. Ez a cél megvalósult, ugyanis a Fő utca 6. szám alatt található műhely napról napra folyamatosan vonzza a látogatókat. Azoknak, akik ide érkeznek, lelki felüdülésben, szellemi munkában és a kézügyesség fejlődésében is részük lehet. Január 25-én, a Nyitott műhely születésnapja alkalmából különleges programokkal várják az érdeklődőket.

nemez.jpg

A délelőtt folyamán Hunyadvári Szilvia nemezkészítővel gondokat elűző hajpántot lehet majd készíteni, Torba Ildikó szűrrátétkészítővel pedig tavaszhozó tulipántos nyakéket alkothatnak az ügyes kezűek. Ezután Dukát Judit gyöngyfűző gyöngyös medál létrehozásában segít majd, Kelemen Eszterrel pedig bőr derékravalót lehet majd készíteni.

Délután indulnak a mozgalmasabb programok, hiszen 14 órától Kérdezz-dalolok! címmel  Tímár Sára népdalénekes és Farkas Éva a Barkó Kézműves Egyesület tagja tartanak majd egy zenés tárlatvezetést a Nyitott műhely melletti Magyar Népi Iparművészeti Múzeumban. Ez rendhagyó tárlatvezetésnek ígérkezik, hiszen a kiállított tárgyakra Tímár Sára hangja és kedvenc népdalai lesz a visszhang, de persze egy-egy tárgyról mesélnek majd szóban is.

Nem marad el az édesség sem, hiszen a Nyitott műhely vendégváró szokásához híven frissen sülő kalács illatával tölti majd meg a teret.

Időpont: 2020. január 25. szombat 10:00- 15:00

Helyszín: Magyar Népi Iparművészeti Múzeum, Nyitott műhely, 1011 Budapest Fő utca 6.hirdetés


Legnépszerűbb témák


ÚJDONSÁGOK
EZT IS Ajánljuk

ÚJDONSÁGOK
Ünnepváró vásárOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP