hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Négy egyedi nyaklánc: készítsd el velünk!

Nincs is szebb és egyedibb ékszer egy saját kézzel készített nyakláncnál. Cikkünkben most négy különböző technikát mutatunk, válaszd ki a neked tetszőt és vágj bele!

Trendi hímzett medál

Ha szeretsz hímezni, a következő nyaklánc biztosan elnyeri a tetszésedet. Mi rózsaszín, sárga, bordó színű hímzőfonalat használtunk fel hozzá, de a színválasztás rád van bízva. Csak vágd ki a filcanyagot megfelelő formára, és rajzold be rajta a mintákat, ezek alapán hímezd ki. Kattints ide és nézd meg az elkészítés részletes folyamatát!

3230.1280x720.jpg

Cuki egérke

Tetszik ez a tündéri kisegér? Készítsd el bátran! Első lépésben a drótvázat kell megformálnod, majd alakítsd ki a testét: a tépett gyapjúszálat tekerd a drótra, rögzítsd, majd szurkáld tömörre. A szeméhez szükséged lesz két fekete gyöngyre. Ha elkészült, tedd rá a láncra, mintha csak hintázna az egérke. Kattintsd ide a részletes leírásért!

nyaklanc.jpg

Napraforgós lánc

Ez a kanzashi technikával készült napraforgós medál minden szettet feldob. A fénylő selyemből vágás és rögzítés után különböző típusú virágszirmokat és leveleket formázhatsz. Ezeket ragasztgasd egy filcanyaghoz, a virág közepére pedig tegyél gyöngyöket. Kattints ide a teljes cikkhez!

1063.1280x720.jpg

Ékszer parafafubóból

Hasznosítsd újra a parafadugót és készíts belőle nyakláncot! Vágj szeleteket a dugóból, pecsételj rájuk, vagy színezd ki a rajta lévő motívumokat, és kombináld a parafát zsinórokkal, fagyöngyökkel. Mutatjuk a részleteket!

426.1280x720.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

KIEGÉSZÍTŐK
Diy táskák nyárraOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP