A bolti gyurma sokszor drága, ráadásul tele lehet olyan anyagokkal, amelyek nem feltétlenül egészségesek. A klasszikus só-liszt gyurma ezzel szemben teljesen ártalmatlan, csupa ehető összetevőből készül, miközben szuper eszközt jelent a gyerekek kreatív foglalkoztatására. Nagyon könnyű belőle bármilyen apróságot, figurát formázni, akinek kedve van, ki is festheti, például akrilfestékkel. Ahhoz, hogy tartós maradjon, vagy sütőben kell kisütni, vagy hagyni kell levegőn száradni 48-72 órán keresztül. Mutatjuk a legeslegjobb só-liszt gyurma receptet!
+Profi tipp: Vigyázzatok, ne legyenek túl vastagok a figurák, különben könnyen megrepedhetnek, eltörhetnek. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a só-liszt figurák aranysárgára barnuljanak a sütőben, kend meg őket egy kis tojássárgájával sütés előtt. A só-liszt gyurmából készíthettek állatkákat, halloweeni dekort, de akár karácsonyfadíszeket is!
2024. szeptember 6. 13:00
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2025 – minden jog fenntartva