hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Trendi pókos kitűző féldrágakőből

Többféle ízeltlábút készíthetsz némi textil, drót és színes kavics segítségével: a kis bogarak bármilyen színben pompázhatnak, és a félelmetesnek tűnő pók is megszelídül, ha féldrágakőből készül.  

Hozzávalók

  ovális medálalap és beleillő féldrágakő  hasonló mintájú lapos gyöngy  2 db arany kásagyöngy  2 db talpas szerelőpálca  sárgaréz ékszerdrót: 100 cm, Ø 1mm, 1 tekercs Ø  0,5 mm és kevés Ø 0,3   kavicsok  akrilfesték  ékszerragasztó  fogó, csípőfogó

_MG_0513_ok.jpg

A pók lábaihoz vágj 4 db 25 cm-es darabot a legvastagabb drótból. A közepétől mindkét irányba mérj le 6-6 cm-t, majd egy kúposfogóval hajtsd a szárakat középre és alakíts ki egy kis hurkot. Csináld meg mindkét oldalon, hogy a két vég összeérjen középen. A 0,5 mm-es dróttal szorosan tekerd körbe mindegyik lábat.

_MG_0515 (1)_ok.jpg

A szerelőpálcákra fűzz 1-1 kásagyöngyöt, majd húzd bele őket a fejnek szánt lapos gyöngybe. A két szerelőpálcára az előbb használt dróttal rögzítsd fel a lábakat. Ehhez többször tekerd körbe a drótot az illesztésnél, majd hajtogasd szét a lábakat sugár alakban, hogy „pókos” legyen.

Csípd le a medálalap akasztóját, a kialakult lyukba pedig dugd bele a szerelőpálcákat a fejjel és a lábakkal együtt. Ékszerragasztóval ragaszd be a féldrágakövet a medálalapba. Teljes száradás után fogóval hajlítgasd be a lábakat az ízeknél.

_MG_0519_ok.jpg

A kis bogarakhoz olyan kavicsokat válogass, amelyeknek egyik oldala lapos: ide kerülnek a lábak. A kövecskéket fesd le akrilfestékkel. A legvékonyabb drótból vágj 3 db 3 cm-es darabot, fogd össze és a közepüknél tekerd körbe szorosan egy újabb szállal. Terítsd szét a lábakat sugarasan, és ragaszd ékszerragasztóval a kavicsok lapos oldalára. Ha megszáradt, hajlítsd be a lábakat az ízeknél. A hátuljára ragassz kitűzőalapot. 

KZ_1628_1_ok.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP