Kapros-sajtos gomba
A vegáknak sem kell kimaradniuk a grill szezonból. Nekik itt ez a hagyományos sajtos-kapros csiperkegomba, ami nemcsak főétel, hanem egy különleges köret is egyben. Tálald egy igazán szép tányérban!
Hozzávalók:
Elkészítés:
1. Mosd meg és pucold meg a gombák kalapját.
2. Verd fel a tojást, és keverd hozzá a sajtot!
3. Aprítsd fel a kaprot és keverd bele a tojásos-sajtos keverékbe. Ha a juhsajt elég sós, nem kell külön sóznod.
4. Minden gombát tölts meg a tojás és a sajt keverékével, majd szórd meg őket frissen őrölt borssal.
5. Süsd a gombát forró grillsütőn 12-15 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz.
6. Tálald azonnal a gombát, és kínálj mellé minőségi bort stílusos borospohárban.
Fotók: Bonami, receptek: Diana Oana
2022. július 15. 11:10
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2025 – minden jog fenntartva