Fizess elő
a magazinra!
Mobil menu
OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Mennyei grillreceptek a nyárra

Indul a szabadtéri lakomák szezonja - a teraszon, a kertben és a természet lágy ölén. A napos, meleg idő téged is arra csábít, hogy fogd a hordozható grillsütőt, és mennyei grill pikniket rendezz a természetben? Akkor nézd meg a Bonami.hu zseniális, a grillszezonhoz passzoló receptjeit, és gyűjtsd be szeretteid elismerő szavait! 

Kapros-sajtos gomba

A vegáknak sem kell kimaradniuk a grill szezonból. Nekik itt ez a hagyományos sajtos-kapros csiperkegomba, ami nemcsak főétel, hanem egy különleges köret is egyben. Tálald egy igazán szép tányérban!

Hozzávalók:

  • 12-15 db csiperkegomba
  • 200g juhsajt
  • 1 tojás
  • néhány zöld kaporlevél
  • frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. Mosd meg és pucold meg a gombák kalapját.

2. Verd fel a tojást, és keverd hozzá a sajtot!

3. Aprítsd fel a kaprot és keverd bele a tojásos-sajtos keverékbe. Ha a juhsajt elég sós, nem kell külön sóznod.

4. Minden gombát tölts meg a tojás és a sajt keverékével, majd szórd meg őket frissen őrölt borssal.

5. Süsd a gombát forró grillsütőn 12-15 percig, vagy amíg aranybarna nem lesz.

6. Tálald azonnal a gombát, és kínálj mellé minőségi bort stílusos borospohárban.

52142750668_138a2999f6_h.jpg

Fotók: Bonami, receptek: Diana Oana

« előző oldal

2022. július 15. 11:10



hirdetés
hirdetés


Legnépszerűbb témák







EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP