hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Dekoráció búzaszálakból

A búza jellegzetes színe, a kalász vékony szálai és az összesimuló szemek ritmusa megnyugtatóan hatnak. Aki szeretné ezt a harmóniát a maga közelében tudni, dekoráljon a kalászokkal, vagy hímezze, fesse textilre vagy üvegre motívumaikat.

Megidézhetjük az aratás hangulatát néhány kézműves, búzakalászos darabbal, például egy koszorúval, vagy olyan terítéssel, ahol az asztalneműt kalászos mintával díszítjük. Konyhai tárolóüvegeinkre vagy a befőttekre is kerülhet hasonló motívum. Többféle egyszerű technikát is kipróbálhatunk, de egyik sem kíván mesteri gyakorlatot. A koszorúkészítés után megmaradt búzakalászfejekkel egy igazán gyors, úgymond ötperces kiegészítőt készíthetünk. Állítsuk a kalászokat szépen sorban szivacsos kétoldalú ragasztószalaggal kis üvegtégelyek köré. A szárak végét takarjuk el szaténszalagokkal, és kész is a kalászos mécsestartó. Egy natúr színű textil tányéralátét vagy a kenyereskosárba tett kendő is kaphat virágos, kalászos díszítést. Népies stílus illik hozzá, egyszerű, letisztult formákkal.

búza, búzakalász, aratás, dekoráció, nyár, teríték, sablon, hímzés,

A motívumokat sablonozással tudjuk elkészíteni. Élénk pirosával igen látványos ez a dísz, ezért elég, ha a textileknek csak egy-egy sarkába kerül belőlük. Egy egyszerű fogással kicsit megbolondíthatjuk a motívumot, ha a búzaszárakat és virágkacsokat kihímezzük. 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP