hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

„Living” – lakberendezés az Ambiente dizájnvásáron

A világon egyedülálló termék-mixben prezentálják a híres dizájn-márkák, manufaktúrák a lakberendezés és dekorálás újdonságait.

2020. február 7-11. között ismét érdemes elutazni Frankfurtba, az Ambiente vásárra. A szakvásáron a lakberendezés területét képviselő 1100 nemzetközi kiállító nyújt inspirációs forrást a lakberendezési dizájn, a beltéri dekoráció és berendezési tárgyak iránt érdeklődő vásárlók és szakemberek számára.

ambiente-ps-13.jpg

8.0 csarnok: a lakberendezési dizájn fénypontja

Kortárs és időállóan elegáns lakáskoncepciók, bútorok, világítótestek, lakástextíliák és dizájn-kiegészítők, eredeti és dizájn ékszerek várják a látogatókat. Ebben a csarnokban az új generáció tehetségei hozzák közelebb a jövőt. Fiatal, nemzetközi tervezők, főiskolát végzettek és start up cégek mutatnak be merész, filozofikus, humoros, provokatív berendezési megoldásokat, termékötleteket, kisszériás termékeket.

interior-design-jlv-08.jpg

9.0 és 9.1 csarnok: „Interiors & Decoration” – minden változatban

Minden évszaknak és minden stílusnak a megfelelőt: mindkét lakberendezési és dekorációs csarnokban a dekoratív kialakítás és szobaberendezés témáját felölelő termékújdonságok és ötletek láthatók. A stílusirányzatok a természetes urbánustól a különböző „Ethno-és Fusionstyles” stílusokon át, egészen a gazdag, dekoratív „Eyecatchern” stílusig terjednek. A 9.0 szinten a hangsúly a kiváló minőségű és életstílus-orientált lakberendezési koncepciókra, bútorokra, világítótestekre, textíliákra és lakás-kiegészítőkre tevődik. Fentiek kiegészítéseként a 9.1 csarnok a lakberendezési és dekorációs trendek, kisbútorok, képek, képkeretek, illatosítók, gyertyák, virágdekorációk széles spektrumát vonultatja fel.

interior-design-jlv-19.jpg

9.2 és 9.3 csarnok: „Global Sourcing”

A nagybani bevásárló importőrök és a megbízható, mind az ipart, mind a kézműipart képviselő üzleti partnerek legfontosabb találkozóhelye. 2020-ban a 9.2 csarnokban 70 ország kiválasztott, az export területén nagy tapasztalattal rendelkező cége állítja ki legújabb termékeit.

interior-design-jlv-32.jpg

A 9.3 csarnok központi témái: dekoratív lakberendezési kiegészítők, szezonális dekoráció, virágkötészet, hibrid kollekciók. Itt tekinthető meg Vietnám, Malajzia, Kenya, Tanzánia és Guatemala kollektív kiállítása is. A 9.2 csarnok előterében találkozhatnak a látogatók a World Fair Trade Organization képviselőivel is azzal a céllal, hogy megismerjék az alternatív üzletmodellek újdonságait.

Az Ambiente szakvásár időpontja: 2020. február 7-11.

CÍMKÉK: ambiente dizájn
Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP