hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Színes tervek, magazinba illő otthonok

Ha egy ideje hezitálsz már azon, hogy színes falakra válts, akkor most adunk egy kis inspirációt. A megfelelő árnyalatokat alkalmazva álmaid otthonát varázsolhatod lakásodból!

Ne félj a sárgától!

Sokak szerint a sárga az irigység színe, szerintünk viszont az optimizmusé! Ez a szín inspirál és beindítja a kreativitást, ráadásul mustárárnyalata a legkevésbé sem hivalkodó. Kombinálhatod kékkel, bézzsel, barnával, feketével, terrakottás tónusokkal, sőt akár padlizsánlilával is. Próbáld ki a Poli-Farbe Platinum Decor színes beltéri falfesték sárga pillangóvirág D70S és padlizsán D60P árnyalatainak kombinációját!

kep_1 (6).jpg

Lágy simulékonyság

Szinte belesimulnak a kellemes és elegáns árnyalatú Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték habszegfű H30 falszínbe a bézses, púderes, rosé és aranyló árnyalatok. Ha bejön a tone-in-tone hatás, válassz a falszínhez passzoló bútorokat és kiegészítőket!

kep_2 (4).jpg

Kombináld a színek különböző árnyalatait!

A színek minden árnyalata párosítható egymással a falakon. A vörös és a rózsaszín bizonyos árnyalatai például remekül passzolnak egy szenvedélyes nappalihoz vagy egy pasztellszínekben gazdag hálószobához. Jól illenek egymáshoz továbbá a tengert idéző, különböző árnyalatú kékek is, amelyek nyugtató hatása közismert.

kep_3 (4).jpg

A természet ihlette színek

Az erdő színei, a fatörzsek és gombák különböző barnái, bézsek, pasztellzöldes, olívás árnyalatok is beköltözhetnek a lakásba – falszínek és lakástextilek formájában is. Különösen passzolnak oda, ahol fa bútorok vagy gerendák dominálnak. A Poli-Farbe Platinum egyrétegű beltéri falfesték szivarfa SZ50, barna orchidea BO40 és barna magnólia B15 árnyalatai például csodálatosan kiemelik a fa természetességét.

poli01.jpg

Plasztikus falfelületek egy kis csillogással

Ha szeretsz kísérletezni, trendet diktálni és exkluzív, nem mindennapi felületekre vágysz, a Poli-Farbe Platinum Decor termékek segítségével saját kezűleg egyedi, látványos és plasztikus falfelületeket alkothatsz végtelen szín és számos effekt kialakításával. Legyen az óarany-csillogó felület, rozsda-, beton- vagy mészkőhatás, homokkő, terméskő, tégla, fa, bársony, márvány, különböző fémes vagy akár egy repedezett fal illúziója.

kep_5 (1).jpg

További inspiráló enteriőrfotókért és lakberendezési ötletekért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Fotók: Poli-Farbe Kft.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

NAPPALI
Fess bútort

NAPPALI
Fess bútort!


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP