hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Unikornis szék

Egy régi, kopott szék is új értelmet nyer, ha átalakítod. A gyerekszoba éke lehet, aminek a kis barátok is biztosan a csodájára járnak!

Egy családban mindig akad olyan bútor, amit fel lehet újítani. Ezeket a székeket a kis unokatesóm számára készítettem, aki már alig várta, hogy birtokba vehesse!

Hozzávalók • gyerekszékek, lehet használt is • színes akrilfestékek • dobozkarton • csillogós öntapadós dekorgumi •színes barkácsfilcek • pomponos szalag • csiszolópapír, melegragasztó, olló, ceruza, maszkolószalag, vékony és vastag ecsetek

Ha szükséges, a székeket zsírtalanítsd és csiszold meg. Akrilfestékkel fesd be a teljes felületet egy színnel. A lábakat maszkolószalaggal tekerd körbe mindegyiket azonos magasságban. Az alatta lévő részt fesd szürkére, majd távolítsd el a szalagot. Várd meg, amíg megszárad, majd rajzolj szemeket az ülőfelületre, végül akrillfestékkel fesd át a mintát.

02

Kattints a képre a többi fázisért!

A támla díszítéséhez dobozkartonból vágd ki a sablon alapján az elő- és hátlapot, valamint egy hosszú csíkot, aminek vastagsága megyegyezik a széktámláéval. Melegragasztóval rögzítsd az oldalcsíkot az elő- és hátlaphoz, úgy hogy alul 1 cm-t kihagysz, így  az elő- és hátlap  rá tud csúszni a támlára. Csillámos dekorgumiból vágj ki a díszed nagyságának megfelelő darabokat, és borítsd be vele a karton felületét. Melegragasztóval rögzítsd a támlán.

Az unikornisos székre barkácsfilcből készíts virágokat.  A sablon alapján vágd ki a szirmokat, majd öltsd egymásra. A sörényhez vágj le kb. 1 cm széles színes csíkokat a filcekből, és melegragasztóval rögzítsd a virágokal együtt a támla tetejére.  

KZ_8267.jpg

A szék hátuljára akár készíthetsz barkácsfilcből zászló formát, közepén a kis tulajdonosa nevének kezdőbetűjével. Ollóval vágj két nagyobb rést a tetejére, azon fűzd át a pomponos szalagot, majd kösd fel a támlára.

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


ELŐTTE-UTÁNA
Régi bútor új ruhában


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP