hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Dobd fel a régit: készíts egyedi párnahuzatot velünk

Díszpárnából soha nem elég! Válaszd ki a stílusodnak vagy a kedvednek megfelelő motívumot és dobd fel vele a régi darabokat. Mutatjuk, mi hogyan csináljuk!

Cseresznyevirágos párna

Csempészd az örök tavaszt az otthonodba rózsaszínű virágokkal, amiket filcből szabva párnára varrhatsz. Rajzold át a filcekre a virágfejeket, és vágd ki. Hímezd ki a virágközepet úgy, hogy minden öltés végére egy gyöngyöt is varrsz. Az ágaknak a barna fonalat öltögesd a huzatra, majd varrd fel a virágfejeket is. A fázisfotókért kattints ide!

3817.1280x720.jpg

Levelek párnára vasalva

Retró hangulatú párnát varázsolhatsz ezekkel a levélmotívumokkal. Dolgozhatsz egyszínű párnahuzattal is, de te magad is megvarrhatod azt vászonból. A mintákat ki kell vágnod és rávasalnod az anyagra. Ha elolvasnád a részletes leírást, kattints ide!

parna1.jpg

Vintage textil újrahasznosítása

A régi kézimunkákat érdemes elővenni, hiszen kiderülhet, hogy valódi kincseket rejteget a fiók mélye. Mi is így találtunk rá erre a kissé rongyos párnahuzatra, melynek viszonylag jó állapotban volt a hímzése. Kijavítottuk a szakadásokat, a felbomlott motívumrészleteket, új hátlapot készítettünk hozzá, majd előszedtük a selyemfestékeinket, hogy elrejtsük a reparálás nyomait. Kattints ide a cikkért!

2558.1280x720.jpg

Rénszarvasos párna

Egész évben díszítheti otthonodat ez a rénszarvasos párna, de úgy is jó, ha csak télre, karácsony idején veszed elő, ez csak rajtad múlik. Rajzold fel a mintát a kétoldalú ragasztófátyol hátoldalára ceruzával. Kis ráhagyással vágd körbe azt. Vasald fel a ragasztófátylat a mintás anyag hátoldalára. Vágd ki a vonal mentén pontosan, majd távolítsd el a fátyol védőpapírját. Fektesd a mintát a választott díszpárna elejére és vasalóval rögzítsd a felületre. Ha elakadtál, kattints ide!

3173.1280x720.jpg

Betűmintás párnák

Akár édesanyádat is meglepheted ezekkel az ötletes párnahuzatokkal, de tulajdonképpen a betűkből szinte bármilyen nevet vagy szót kirakhatsz. Szabd ki a párnák darabjait. Ceruzával rajzold a betűket a közepükre. A ceruzavonal mentén gombostűzd fel a széles szalagot a betűkre. A szalagok végeinél hagyj rá fél-fél cm-t, és ezeket behajtva gombostűzd fel. Géppel varrd le körben a betűk széleit, majd színoldalukkal egymásra fordítva varrd meg a párnákat. Kattints ide a fázisfotókért!

parna2.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

ELŐTTE-UTÁNA
Diy üzenőtábla

ÖTLETEK
Amigurumi panda


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP