hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

2 téli dekoráció percek alatt

A termetes befőttesüvegben tartós lesz a hangulatos életkép, mert a hó nagy szemű só, a fenyőerdő pedig papírból készül. Az ünnepektől egészen tavaszig veletek lehet. 

Ha szeretnél, de nincs időd a dekorációval foglalkozni, akkor ez a te ötleted. A kamrából vegyél elő egy nagy üveget, szórj bele mosogatógépsót és állíts bele kis házikót – karácsonyfadísz vagy kerámia is lehet. Az életképhez illenek a kis LED-mécsesek és a többféle zöld kartonból kivágott fenyőfa. Kétoldalú ragasztószalaggal kívülre rögzítsd a fákat, és pöndörítsd meg az ágak végeit.

KZ_9507.jpg

Pohárjelölők

Nem lesz keveredés a poharak között vendégségek idején, ha ezekkel a díszes korongokkal különböztetitek meg őket. Mindössze a kis figurát kell megjegyeznie a tulajdonosának.

A piros korongokból poharanként kettővel számolj. Dekorgumiból vágd ki a 3 cm-es kerek elemeket, és egy ponton öltsd szorosan egymáshoz őket hímzőfonallal. Ha elkészültél, mondjuk egy hatszemélyes szettel, válogass a figurás fagombok közül, majd ragassz fel egyet-egyet a jelölőkre, és máris ráakaszthatod a poharak peremére. KZ_9497.jpg

 

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP