hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Hajtogass fényfüzért!

Lépésről-lépésre megmutatjuk hogyan készíthetsz magad menő, hajtogatott dekorációt.

Színes fénymásolópapírból hajtogathatsz egy fényfüzérre való függőt. Az egyik csúcsuknál vágott nyílásba bújtasd be az izzókat.

A függőhöz vágj 2 db 15×15 cm-es négyzetet. A két papír legyen különböző, de mintájuk egymással harmonizáló. Az egyik négyzetet hajtsd átlósan félbe, majd nyisd szét. Hajtsd meg a másik átlót, és azt is nyisd szét.

A többi fázisért kattints a képre!

Fordítsd át a papírt, hogy most az alsó oldala legyen felfelé, és hajtsd félbe a lapot az oldalakkal párhuzamosan is, mindkét irányban. Először az egyiket hajtsd meg, majd nyisd szét, utána a másikat is, ugyanígy.

Megint fordítsd át a papírt, és a hajtások mentén finoman nyomd a négyzetet térben kiemelkedő csillaggá, ahogy a képen is látod.

Fogd össze a csillag két-két ágát, lapítsd el, ezzel egy többrétegű háromszöget kapsz. Tedd le a csúcsával magad felé. Először a jobb, majd a bal felső réteget hajtsd be a középvonalig. 

Fordítsd át a háromszöget a másik oldalára, és az alja vonalán túllógó részt vágd le. Hajtsd be a másik két réteget is középig, és azoknak a csücskét is vágd le.

A meghajtott füleket hajtsd meg a másik irányba is, és vissza, majd hajtsd belülre azokat a képen látható módon. Mind a négy füllel végezd el ezt a műveletet.

Alulról hajtsd fel a kis sarkokat a középvonalig mindkét oldalon, majd ugyanígy az alatta lévő lapoknál. Fordítsd meg az egész darabot, és a túloldali két rétegnél is tegyél hasonlóan.

Hajtsd szét az egész darabot, és körben hajtsd belülre a kis háromszögeket. A fentiekhez hasonlóan készítsd el a függő másik felét is.

KZ_v3408_OK.jpg

Készíts egy bojtot, majd a felakasztó szálat húzd át és ragaszd be az egyik meghajtogatott rész csúcsába. Melegragasztóval állítsd össze a két papírelemet.

KZ_3387_OK.jpg

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk
OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP