Hozzávalók • egy marék friss, leöblített levendulavirág • egy csésze cukor • két csésze forrásban lévő víz • másfél csésze frissen facsart citromlé • két csésze hideg víz • jég ízlés szerint
A levendula levágott és leöblített virágait szórd bele egy kis edénybe. Add hozzá a cukrot és öntsd fel forró vízzel. Keverd el, míg a cukor el nem oldódik, majd legalább fél órára takard le, hogy az ízek összeérjenek. Ha kihűlt, szűrd le az egészet és a sziruphoz öntsd hozzá a citromlevet és a hideg vizet. Kóstold meg és ízlés szerint adj még hozzá cukrot vagy citromlevet. Végül tegyél bele jégkockákat és néhány szelet citromot, levendulavirágot díszítésként.
Forrás: simplyrecipes.com
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva