Hozzávalók:
Elkészítés:
1. Melegítsük fel a sütőt 180 °C-ra, szeleteljük fel az epret, keverjük össze a bodza levével, és ha szükséges, bodzavirággal is.
2. A kuglóf formát kivajazzuk, és enyhén lisztezzük vagy megszórjuk búzadarával.
3. A tojásokat a cukorral habosra keverjük.
4. Hozzáadjuk a többi hozzávalót (az eper kivételével mindent). Összekeverjük.
5. Végül hozzáadjuk az epret a bodza levével együtt. Óvatosan összekeverjük.
6. A keveréket egy formába öntjük, és sütőbe tesszük 40 percre. Győződjünk meg róla, hogy megsült, ha kell, hagyjuk még egy kicsit, hogy szépen kivehető legyen a formából.
7. Kívánság szerint a kuglófot még kevés bodza levével megkenjük, és porcukorral, olvasztott csokoládéval vagy cukormázzal meghintjük.
Fotók, forrás: Bonami
OTTHON DEKOR NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA DIY ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY CSALÁD GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK ÚJRAHASZNOSÍTÁS ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET! EGÉSZSÉG GASZTRO LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK AMIGURUMI ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK INSPIRÁCIÓ TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk ALKOTÓINK Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita RSS feliratkozás JÁTÉKSZABÁLYZAT
IMPRESSZUM MÉDIAAJÁNLAT ELŐFIZETÉS KAPCSOLAT ÁSZF
praktika.hu © 2024 – minden jog fenntartva