hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Bazsalikomos pesto

Ha egy könnyed, húsmentes ebédre vagy vacsorára vágysz, ajánljuk a pestós tésztát! Úgy a legfinomabb, ha a szószt is magad készíted.

Hozzávalók • 4 csésze friss bazsalikomlevél, 1/2 csésze pirított fenyőmag • 3 gerezd aprított fokhagyma • 1/2 teáskanál só • 1/4 teáskanál őrölt bors • 1/4 csésze extra szűz olívaolaj • 3/4 csésze reszelt parmezán

Aprítógépbe tegyük bele a hozzávalókat: a bazsalikomot, a fenyőmagot, a fokhagymát, a sót és a borsot. Kapcsoljuk be, majd folyamatosan adagoljuk hozzá az olívaolajat, míg pasztaállagú nem lesz. Végül adjuk hozzá a reszelt parmezánt is, ezzel is pepesítsük. A pestóba forgassuk bele a főtt tésztát és fogyasszuk.

Hűtőben két napig, mélyhűtőben hat hónapig eláll.

Forrás: BonniePlants





Legnépszerűbb témák




EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP