Fizess elő
a magazinra!
Mobil menu
OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Cukormentes ribizlis sütemény recept: tavaszias finomság napsütéses napokra!

A hétvégi családi ebédek, a nagy baráti összejövetelek, az ünnepek és a különleges alkalmak egyike sem lenne teljes desszert nélkül, amely segít még emlékezetesebbé tenni az együtt töltött pillanatokat.

9643.jpg

Cukormentes ribizlis sütemény

Hozzávalók:

  • 200 g puha vaj
  • 200 g por állagú eritrit + a szóráshoz
  • 3 tojás felverve
  • 100 g liszt
  • 100 g teljes kiőrlésű búzaliszt
  • 2 tk. sütőpor
  • 3 ek. tej
  • 1 ek. vaníliapaszta
  • 300 g ribizli (fagyasztott is lehet) + pár szem a tálaláshoz

Elkészítés - 8 személyre

  1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra. Bélelj ki egy 900 g-os vekniformát sütőpapírral. A ribizlin kívül tedd a tészta összes hozzávalóját egy nagy tálba, és elektromos kézi habverővel vagy fakanállal keverd addig, amíg sima nem lesz. Forgasd hozzá a gyümölcsöt.
  2. Öntsd a tésztát az előkészített formába, és süsd az előmelegített sütőben 40-45 percig.
  3. Miután kivetted a süteményt a sütőből, hagyd kihűlni. Egy kevés por állagú eritrittel megszórva, friss gyümölccsel díszítve tálald.
Forrás: Praktika magazin 2024/03., fotó: freepik.com
 

2025. március 26. 13:19



hirdetés
hirdetés


Legnépszerűbb témák







EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP