hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Nizzai saláta

 Nyáron nincs is jobb a friss zöldségeknél! A Nizzai saláta egészséges és tartalmas vacsora az egész családnak.

Hozzávalók 4 személyre:

1 csésze megfőzött ceruzabab (ha nincs szezonja, lehet konzerv is)
2 húsos paradicsom
1 nagyobb zöldpaprika
2 főtt krumpli
1 kisebb kígyó uborka
2 fej lilahagyma
4 főtt tojás
1 gerezd fokhagyma
20 dkg tonhal (olajos konzervből) Féldoboznyi, 4-6 db szardellagyűrű (ringli)
20-22 szem fekete olajbogyó

Öntet:
2 ek. borecet
1 tk. dijoni mustár
6 ek. olíva olaj
Frissen őrölt bors,só

A zöldségeket (a zöldbab kivételével) vágjuk kockákra, a tojásokat cikkekre. A meghámozott fokhagyma gerezddel dörzsöljük be a tál belsejét, halmozzuk bele a zöldségeket. Az öntethez az ecetet, a sót, a borsot meg a mustárt addig keverjük, amíg a só feloldódik, aztán kanalanként adjuk hozzá az olajat. A mártást öntsük a zöldségekre. Csepegtessük le a tonhalat, vágjuk kis falatokra. A szardellát, az olajbogyót és a tonhalat is keverjük a zöldségekhez. Friss, sokmagvas kenyeret kínáljunk mellé.


fotó:Epicurious

CÍMKÉK:


hirdetés


Legnépszerűbb témák


hirdetés


hirdetés


EZT IS Ajánljuk


TI KÜLDTÉTEK
Diy tolltartó










OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP