hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

5 bevált tipp: sötét színek használata a falakon

Sokan ódzkodnak a sötét színű falfestékek használatától pedig, ha megfogadunk néhány tanácsot, és a megfelelő kiegészítőket választjuk, a sötétebb árnyalatokkal is különlegessé, ugyanakkor barátságossá varázsolhatjuk otthonunkat. Jöjjön most 5 hasznos tipp és néhány csodás, teltebb szín!

1. Határtalan kreativitás

Mély színek használatával játékosságot, eleganciát vihetünk a térbe, és fokozhatjuk az egyedi kialakítást. Futtassunk fel egy szélesebb sávot a falra, nyomatékosítsuk segítségükkel a pasztellszíneket. Az egyediségnek csak a képzeletünk szabhat határt.

kep_1 (4).jpg

Tipp: Poli-Farbe Platinum Decor olíva (D60O)

2. Ügyeljünk a lakás adottságaira

Ha alapvetően árnyékos, kevésbé világos az otthonunk, akkor nem szerencsés minden falat sötétre festeni. Ez azonban egyáltalán nem jelenti azt, hogy kerülnünk kellene a mély színeket. A kevésbé világos helyiségekben csak egy-egy kisebb falszakaszon, vagy dekorációs céllal alkalmazzuk a sötétebb árnyalatokat, míg világosabb terekben lehetünk bátrabbak nagyobb felületeken is.

kep_2 (2).jpg

Tipp: Poli-Farbe Platinum Decor bazsalikom (D70B)

3. Kontrasztos kiegészítők

Nemcsak a falak színe határozza meg lakásunk hangulatát, hanem a kiegészítők is. A sötét színek mellé válasszunk kontrasztos darabokat, így megtörhetjük, sőt még izgalmasabbá tehetjük azokat. Üde hatást érhetünk el például nagyméretű, világos képekkel, natúr vagy bézs színű bútorokkal. Használjunk bátran egyedi anyagokat, formákat és textileket is.

kep_3 (2).jpg

Tipp: Poli-Farbe Platinum Decor mák (D60M)

4. Bátran a fémes anyagokkal!

A sötét árnyalatoknak a fémek is nagyon jól állnak – egy-egy jól megválasztott ezüst, arany vagy réz bútor vagy kiegészítő szintén fokozza az összképet.

kep_4.jpg

Tipp: Poli-Farbe Platinum Decor kék pázsitviola (D70K).

5. Térelválasztás színekkel

A sötétebb, erősebb színekkel való vizuális térelválasztás is pozitív hatással lehet otthonunk hangulatára. A színes falak elé letisztult formákat, természetes anyagokat használjunk, kiegészítők terén pedig törekedjünk a harmóniára: köszönjenek vissza a falfelületen látható színek.

kep_5.jpg

Tipp: Poli-Farbe Platinum Decor korallvirág (D90K) és sárga pillangóvirág (D70S)

További termékinformációk a Poli-Farbe Platinum Decor színes beltéri falfestékekről: https://www.polifarbe.hu/termeklap/poli-farbe-platinum-decor-szines-belteri-falfestek

Lakberendezéssel kapcsolatos további tanácsokért és ötletekért látogass el a Poli-Farbe blogjára!

Fotók: Poli-Farbe Kft.

Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk


NAPPALI
Pomponos dekor


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP