hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Készíts képkeretet háromféle technikával

A legkedvesebb emlékeinket megörökítő fotóink igazán megérdemlik, hogy hozzájuk illő dekoratív képkeretbe tegyük ki őket a falra.

Füstfóliából

A füstfólia szinte bármit képes látványosan átalakítani: patinát, kopottas pompát lehet vele elérni. Csillogó arany, kissé sötétebb réz- és ezüstszínben egyaránt létezik, és mivel a műanyagon kívül fára, fémre, kőre és üvegre is dolgozhatsz vele, tényleg határtalanok a lehetőségek. Ha szeretnéd kipróbálni, ide kattintva elolvashatod a leírást!

3168.1280x720.jpg

Színes magazinokból

Az otthon talált alapanyagokból is alkothatsz: készíts néhány régi, színes magazinból képkeretet! Bátran játszhatsz a színátmenetekkel vagy a geometrikus mintákkal. A csöveket bármilyen irányba helyezheted, a lényeg, hogy mindig hagyd túllógni a széleken, és utólag vágd egyformára a végeket. Az átlós szakaszokat úgy a legkönnyebb levágni, ha vonalzót teszel a csővégekre, és sniccerrel végigvágod a szakaszt. Ezzel a technikával akár faliórát is készíthetsz: kattints ide a részletekért!

keret2.jpg

Szalagokból, hullámkartonból

Képkeretet maradék szalagból, színes papírból és hullámkartonból is készíthetsz. Rajzold fel a keretezendő képet a kartonra, mérj rá körbe 3-3-cm-t és vágd ki. Ragassz rá ugyanekkora scrapbook papírt vagy színes papírt. Ragassz rá kétoldalú ragasztócsíkokat és ezekre helyezd a szalagokat, pomponsort, flittersort vagy masnit. A fázisfotókért kattints ide!

keret1.jpg

Legnépszerűbb témák


OTTHON DEKOR
EZT IS Ajánljuk

MENTSD MEG A FÖLDET!
Dekorálj kötéllel

TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi rénszarvas
GYEREKEKNEK
Kedvencünk, a dinó
TI KÜLDTÉTEK
Amigurumi elefánt


OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP