hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY EGYÜTT A CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ WEBSHOP

Egyedi lámpa téglából

Gondoltad volna, hogy egy téglából ilyen menő lámpatestet készíthetsz? Bánj bátran a színekkel, alkoss egy szuper, vidám és trendi tárgyat otthondba. 

Tisztítsd meg  a téglát. A vájatok közötti sávokat fesd le különböző színűre. Ezekre fess egyszerű ák-, rombusz-, háromszögmintákat, vonalkákat. A tégla hátoldalán, az alján alakíts ki ráspollyal egy félköríves bemélyedést, ahol kivezetheted a vezetéket. Használj védőszemüveget. 

Csavarozz egymáshoz annyi közcsavart a toldókkal, hogy a fémrúd kb. 10 cm-rel magasabb legyen, mint a tégla. Fűzd bele a villanydrótot, majd az egészet alulról dugd át a tégla egyik középső csatornáján. KZ_9802.jpg

A rúd tetejére csavarj egy anyát, erre tegyél fémalátétet, majd egy újabb anyát. Ezeket tekerd le a tégláig, hogy megtámaszd, vagy ragasztópisztollyan rögzítsd az alátétet a téglához. A rúdvégből kilógó vezetéket húzd t a foglalaton. A drótvégeket csupaszítsd le, szorítsd a megfelelő helykre, majd csavard fel a foglalat többi elelmét. Csavard be a villlanykörtét és tedd rá a lámpaernyőt. 

KZ_9808.jpg

CÍMKÉK: lámpa
Legnépszerűbb témák
EZT IS Ajánljuk

LEVESEK, ELŐÉTELEK
Korpacibere
EGYÜTT A CSALÁD
Jókedvű tökdíszekOTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
EGYÜTT A CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
WEBSHOP