hirdetés

Fizess elő
a magazinra!
Alkoss
velünk!

OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Egyszerű és ízletes menüsor kerti partikra: receptekkel

Diana Oana gasztroblogger ízletes és egyszerűen elkészíthető menüsort készített a Bonami felkérésére grillezett keszeggel, és mesésen tálalt sült cukkinis kecskesajt salátával. Természetesen egy pohár frissítő limonádé sem hiányozhat a kerti parti menüsorából, egy csodaszép palackból kitöltve.

Grillezett keszeg

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 kizsigerelt tengeri keszeg
  • 1 felszeletelt bio citrom
  • néhány ág friss rozmaring
  • olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés:

1. Mosd meg alaposan a keszeget, és távolítsd el az uszonyait. Nem szükséges eltávolítani a pikkelyeket.

2. Tegyél két vagy három szelet citromot és egy szál friss rozmaringot a halak belsejébe.

3. Kend be a keszeg mindkét oldalát kevés olívaolajjal.

4. Tedd a halakat a forró grillre, és süsd 5-6 percig mindkét oldalukat.

5. Locsold meg egy kevés citromlével a keszegeket, és tálald őket cukkinisalátával.

52152893148_40152b4538_c.jpg

Cukkinis kecskesajt saláta

Hozzávalók:

  • 150 g bébispenót
  • 2-3 cukkini
  • olívaolaj
  • gerezd fokhagyma
  • só és bors
  • fenyőmag
  • kecskesajt vagy feta sajt (ízlés szerint)

Elkészítés:

1.Mosd meg és szárítsd meg a babaspenót leveleit.

2. A cukkinit vágd fel 4-5 mm-es szeletekre.

3. Keverj el 2-3 evőkanál olívaolajat egy gerezd zúzott fokhagymával, és kend be vele a cukkiniszeleteket.

4. Sóval és frissen őrölt borssal szórd meg a cukkiniket, a grillsütőn oldalanként 2-3 percig süsd őket.

5. Tedd egy tálba a bébispenót leveleket, majd add hozzá a felszeletelt cukkinit.

6. Locsold meg egy kevés olívaolajjal, adj hozzá néhány fenyőhajtást és kecskesajtot vagy fetát (ízlés szerint).

7. Tálald a tengeri keszeggel.

grill.jpg

Limonádé mentával és eperrel

Hozzávalók:

  • 1 l szénsavas vagy szénsavmentes ásványvíz
  • mentalevél
  • eper
  • édesítő
  • 2 bio citrom

Elkészítés:

1. Szeleteld fel az epret, és tedd bele egy kancsóba.

2. Aprítsd fel a mentaleveleket, és tedd az eperre.

3. Vágj le egy citromból két vagy három szeletet, és tedd bele őket a kancsóba. Vágd félbe a citromokat, és facsard ki a levüket citrusfacsaróval. Öntsd a citromlevet az eperre és a mentára.

5. Töltsd fel ásványvízzel a kancsót.

6. A limonádét önmagában vagy mézzel/édesítővel édesítve tálald.

7. Még szebb lesz az összhatás, ha egy szem epret teszel a poharak peremére.

52153382595_4b4dd0e295_c.jpg

Fotók: Bonami



hirdetés


Legnépszerűbb témák


hirdetés


hirdetés


EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP