Fizess elő
a magazinra!
Mobil menu
OTTHON DEKOR DIY CSALÁD ÚJRAHASZNOSÍTÁS EGÉSZSÉG GASZTRO AMIGURUMI INSPIRÁCIÓ ALKOTÓINK

Tedd el későbbre a nyár édes ízeit: receptek illatos szörphöz, színes dzsemekhez!

Töltsd meg a kamrapolcot színes lekvárokkal, dzsemekkel, illatos szörpökkel és ízletes befőttekkel, hogy a cudarabb időben is élvezhesd a nyár ízeit.

shutterstock_2315587835.jpg

Eperlekvár bazsalikommal

Hozzávalók:

  • 2 kg eper
  • 1 marék friss bazsalikomlevél
  • 400 g kristálycukor
  • ½ tk. citromsav
  • 1 csomag dzsemfix

Elkészítés:

  1. Az epret tisztítsd és mosd meg, a bazsalikomleveleket vékonyan csíkozd fel. Tedd az epret egy lábasba a cukorral, a citromsavval és a dzsemfixszel. Forrald fel, majd hagyd rotyogni 2-3 percig.
  2. Keverd hozzá a bazsalikomot, ismét hagyd felforrni, majd még forrón adagold steril üvegekbe. Alaposan zárd le őket, fordítsd fejre, és hagyd így néhány percig. Végül fordítsd vissza mindet.

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
« előző oldal   |   következő oldal »

2025. július 16. 15:28



hirdetés
hirdetés


Legnépszerűbb témák







EZT IS Ajánljuk












OTTHON DEKOR
NAPPALI KONYHA KERT GYEREKSZOBA
DIY
ÉKSZEREK KIEGÉSZÍTŐK RUHÁK BEAUTY
CSALÁD
GYEREKEKKEL GYEREKEKNEK
ÚJRAHASZNOSÍTÁS
ELŐTTE-UTÁNA MENTSD MEG A FÖLDET!
EGÉSZSÉG GASZTRO
LEVESEK, ELŐÉTELEK FŐÉTELEK DESSZERTEK MENTES RECEPTEK
AMIGURUMI
ÖTLETEK TI KÜLDTÉTEK
INSPIRÁCIÓ
TAVASZ NYÁR ŐSZ TÉL TI KÜLDTÉTEK ÚJDONSÁGOK Sztárokkal alkottunk
ALKOTÓINK
Berky Alexandra Kubinyi Szilvia Kurdi Gabi Szebeni Gál Vera Vesztl Fanni Farkasvölgyi Orsi Rácz Anikó Sebestyén Éva Csorba Anita
WEBSHOP